TARADELL / BARCELONA
T 618 730 328
info@maspratsevall.com
T. 618 73 03 28

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Activitats en família

ACTIVITATS CULTURALS

Activitats culturals

ACTIVITATS EN LA NATURA

Activitats a la natura

FIRES, FESTES I ESPORT

Fires i Festes

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Activitats en Familia

EL MÀGIC MÓN DEL TREN

Descobriu un viatge en tren cap els racons més inòspits del món. Podeu identificar els diferents països? Busqueu el parc d’atraccions, fins i tot hi ha dinosaures! Però esteu atents quan es faci de nit, les carreteres i carrers agafen vida propia i el món s’omple de màgia! Podeu comptar quants trens circulen a l’hora? Visiteu-lo per descubrir-ho!

Apte per a famílies amb nens de totes les edats. Una bona oportunitat per despertar la part de nen que encara tenim els adults, gaudint dels petits i sorprenents detalls que conformen aquesta gran maqueta de trens.


Activitats en Familia

GRANJA DEL MAS CASABLANCA

Voleu saber on viuen els ratolins Fermí i Valentina? Visiteu al vostre aire la granja del Mas Casablanca. Hi podreu veure varietat d’animals, cadacun dins el seu hàbitat. Si la tarda acompanya, és un lloc fantàstic per fer un picnic i berenar tranquil sobre l’herba del seu prat. I no us perdeu la colecció de contes dels petits ratolins!

Apte per a famílies amb nens de totes les edats. Sobretot per als petits, pel fet que poden veure els animals en un entorn controlat.


Activitats en Familia

EL BOSC DE LES FADES I ELS FOLLETS

Voleu gaudir d’una passejada agradable pel bosc? Afineu els sentits perquè el bosc a més de ser relaxant és màgic! Esteu atents als follets i les fades, els petits éssers que l’habiten. I sortint, acabeu la vostra visita acostant-vos als seus animals de granja. Quants en podeu comptar de diferents?

Apte per a famílies amb nens a de totes les edats. Us recomanem concertar visita guiada per gaudir de les explicacions sobre l’energia i la màgia del bosc, que agradaran a nens i adults, així com per poder tocar els animals de granja.


Activitats en Familia

ELS TALLERS DEL XOCOLATER

Voleu ser xocolaters per un dia? Amb el nostre mestre xocolater no només aprendreu els orígens, tipus i secrets de la xocolata sinó que fareu una figura sorpresa que us podreu emportar a casa. És la nostra activitat més llaminera i apta fins i tot pels dies més freds de l’any. Us reptem a descubrir la xocolata que ell mateix ha creat al seu obrador i a esbrinar-ne el significat del seu nom, és única al món!

Apte per a famílies i nens a partir dels 5 anys. Si sou xocolaters us encantarà especialment. Viureu en primera persona l’ofici de xocolater al costat d’un mestre de prestigi, que us ensenyarà els seus trucs més amagats per treballar, identificar i gaudir d’una bona xocolata.


Activitats en Familia

CAMINA DESCALÇ

Quan va ser l'últim cop que vau anar descalços per gaudir de la terra sota els peus? Descobriu un sender que combina el plaer de sentir la natura als peus sobre una gran varietat de materials com ara l'argila, la gespa, la fusta, les fulles o la sorra. Desperteu els vostres sentits descobrint un món de sensacions a cada pas. Els que tingueu més de 5 anys podeu explorar després la Selva de l’Aventura, el circuit acrobàtic forestal dalt els arbres, amb ponts de mico, jocs d’equilibri, túnels i tirolines!

El Camina Descalç té un recorregut d’1,5 km i és apte per a famílies amb nens de totes les edats, inclosos petits. La Selva de l’Aventura disposa de dos circuits. Un a partir de 5 anys i 1,10 m d’alçada, i l’altre a partir de 9 anys i 1,40 m d’alçada. Dues activitats divertides per pasar un matí o una tarda entre el bosc. Obert de març a novembre.


Activitats en Familia

EL TRESOR DE LA QUIMETA

La Quimeta, una nena fantasma que viu a una antiga fàbrica cotonera, us proposa un joc. Al llarg de la fàbrica ha amagat tot de pistes per trobar el seu amagatall secret. En aquest amagatall guarda un tresor, els llibres que llegia d’amagat de l’amo i que sempre guardava allí perquè no fossin descoberts. Els podreu trobar?

Apte per a famílies i nens de 5 a 12 anys. És un joc de pistes molt instructiu i divertit, que portarà els nens a una immersió total dins el treball en una fàbrica a principis del segle XX.


Activitats en Familia

PASSEJOS EN PONI

Voleu conèixer l’Astèrix, el Bambi, la Minnie i els seus amics? Són els ponis del Ponicat i us esperen per fer una passejada. Cada un és diferent i té la sella i la corda d’un color, a veure si endevineu quin pertany a cadascun! Podreu veure on viuen i ajudar a preparar-los per a la vostra passejada. Per a nens amb necessitats especials, hi ha possibilitat de fer teràpia amb cavalls, tant a nivel motriu com comunicatiu.

Apte per a famílies amb nens de més de 2 anys. Els nens van ben protegits i els ponis són de diferents alçades, el que els fa ideals per diferents edats. En cas d’estar allotjats a totes les nostres cases i ser un número de nens suficient, hi ha l’opció de portar els ponis a Mas Pratsevall i fer la ruta pel nostre bosc.