TARADELL / BARCELONA
T 618 730 328
info@maspratsevall.com
T. 618 73 03 28

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Activitats en família

ACTIVITATS CULTURALS

Activitats culturals

ACTIVITATS EN LA NATURA

Activitats a la natura

FIRES, FESTES I ESPORT

Fires i Festes

ACTIVITATS EN LA NATURA

Activitats en Familia

RUTES PER TARADELL, TERRA DE BANDOLERS

Sabeu que a Taradell tenim les restes d’un castell? I que era terra habitada per bandolers? Voleu conèixer qui eren Toca-Sons, Serrallonga i Rocaguinarda? Prop de les cases tenim varietat de rutes de senderisme per fer al vostre aire. A Mas Pratsevall disposem d’un GPS amb totes elles guardades. Podeu fer les mateixes rutes guiades per un guia professional, que us explicarà les històries com si fos un conte. Una bona opció si voleu passar el dia en família a l’aire lliure, fent una activitat saludable i descobrint el nostre entorn sense moure-us gaire lluny.


Activitats en Familia

SENDERISME PEL PARC NATURAL DEL MONTSENY

Un patrimoni universal. El Montseny, declarat Parc Natural el 1978 i Reserva Mundial de la Biosfera per la UNESCO, és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus conegut per la bellesa dels seus racons. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten. El Parc Natural ofereix gran varietat d’itineraris per recorrer i que mostren la màgia d’un paisatge diferent a cada estació. Disposem d’un guia professional si voleu fer el senderisme guiat.


Activitats en Familia

LA RUTA DE L’AERÒDROM DE VILATORTA

Una ruta circular de 9 km formada per les restes d’un antic camp d'aviació, amb un total de 13 refugis, un hangar i un polvorí. L'Aeròdrom de Vilatorta va néixer el 1938 i esdevé un testimoni històric dels esforços del govern republicà per crear una xarxa d'estructures de defensa per contrarestar els atacs enemics. Amb l'objectiu de muntar petits caça-bombarders, l’Aeròdrom entrà en funcionament per tal d'intentar frenar l'última ofensiva de les tropes sobre Catalunya. Una ruta que barreja història i natura a pocs quilòmetres de les nostres cases. Un cop acabada la ruta, visiteu el mateix poble de Sant Julià de Vilatorta, conegut per les seves cases senyorials i passat modernista.


Activitats en Familia

BIRDWATCHING, AVISTAMENT D’OCELLS I RAPINYAIRES NOCTURNS

Us proposem seguir un itinerari per descobrir i identificar molts dels ocells que conviuen amb nosaltres. Passejarem entre boscos observant i escoltant els seus sons. Si sou aficionats habituals al Birdwatching, la sortida es pot adaptar al vostre nivell tècnic i a les espècies concretes que volgueu avistar. Quan despunta la nit és quan comença l’activitat pels nostres amics els mussols. Sabeu que a Catalunya n’hi ha 8 espècies diferents? Sabeu quins sons emeten? Acompanyeu-nos a recorrer els boscos de nit i en buscarem algún exemplar. Activitat guiada per professionals.


Activitats en Familia

FLORS A LA PRIMAVERA, BOLETS A LA TARDOR

La nostra comarca té una gran diversitat de plantes i flors. Aquesta sortida ens ajudarà a reconèixer les més típiques del nostre entorn i descobrir les seves particularitats per diferenciar-les. Els nostres boscos están plens de diferents espècies de bolets. N’hi ha molts de comestibles i d’altres molt tòxics. Us explicarem quins són i com reconèixe’ls. I aprendrem a conservar-los. Activitats guiades per professionals.


Activitats en Familia

ENTRENAMENT PERSONAL EN LA NATURA

Vols passar una estada saludable fent esport? O provar l’entrenament personal a l’aire lliure? Necessites preparar-te per una competició o passar proves físiques específiques? Posem a la teva disposició un entrenador personal perquè durant la teva estada puguis fer una activitat totalment personalitzada, efectiva i amb seguretat, combinant running o bicicleta de carretera o muntanya amb exercicis específics. Apta per a tots els nivells. Totes les sessions són a l’aire lliure, així que a més coneixeràs els racons més amagats de la nostra zona de la forma més saludable. Activitat guiada per un alt professional de l’esport.