TARADELL / BARCELONA
T 618 730 328
info@maspratsevall.com
T. 618 73 03 28

FAQ

PREGUNTES FREQÜENTS

Hi ha estada mínima per allotjar-se?

Tenim estada de 2 nits en cap de setmana i d’1 setmana en temporada d'estiu. Quan és un pont fem estada mínima pel pont sencer i el seu cost és la suma de les nits individuals. Per estades de dilluns a divendres no hi ha estada mínima.

Quines són les hores d’entrada i sortida?

L’hora d’entrada és a partir de les 16.00 h de la tarda. La sortida en cas d’haver reserves la mateixa nit és a les 12.00 h del migdia. En cas de no haver reserva, l’hora de sortida és a les 16.00 h tarda. Disposem d’un servei de Late Check Out que us permetrà allargar l’estada fins a les 18.00h per només 10 euros l’hora.

Són independents les cases?

Les cases, tot i que estan properes entre sí, són totalment independents l’una de l’altra i no s’ha de compartir cap estança amb els altres clients. En cas de famílies nombroses o grups ocupant vàries cases, adaptem el menjador d’una d’elles per tal que els àpats es puguin fer conjuntament i de forma còmoda, tot i que cada casa té llavors les seves habitacions. 

Estan equipades les cases?

Les cases estan equipades amb totes les robes de casa: llençols, tovalloles, tovalles i tovallons. Tanmateix, les cases disposen de cobertura WIFI gratuïta, TV i secador de cabell. 

Es poden afegir llits supletoris?

Podem afegir un llit supletori a cada Casa del Bosc per ampliar-la de 5 places a 6. No a la Casa dels Camps, de 4 places. En ambdós casos no hi ha problema en afegir un bressol. No es permeten llits inflables ni supletoris que no pertanyin a l’establiment. 

Accepteu despedides de solter i festes amb música?

A Mas Pratsevall apostem per estades tranquiles i relaxants, on el nostre client pugui gaudir de la desconnexió i la natura en parella, família o grup i sempre respectant el benestar de tots. Per aquesta raó, no acceptem despedides de solter o festes amb música a les nostres cases, serien incompatibles amb la nostra filosofia. 

Podem convidar persones externes a passar el dia?

No es permet la visita de persones externes sense previ avís ni consentiment de l'establiment. En cas d'acordar-ho ambdues parts, les persones externes tindran un suplement afegit. Consulteu-nos.

Portem un nadó. De què disposa la casa?

Cada casa disposa d’equipament infantil gratuït format per bressol o llit de viatge (apte fins els 3 anys), barana de llit, trona, hamaca de descans, banyera i hamaca de bany i canviador. Al jardí, disposem de sorrera i zona ajardinada per al joc dels més petits. 

Accepteu gossos?

Admetem un animal de companyia per casa amb suplement de 10 euros per dia d'estada. Els gossos pigall estan exempts de suplement. Per la seguretat de tots, recordeu tenir els animals controlats en tot moment i portar-los amb el carnet sanitari degudament actualitzat. No admetem gossos de races considerades perilloses. Davant qualsevol incident o desperfecte, la responsabilitat serà sempre del seu propietari.

Necessitem una casa adaptada. Què ens podeu oferir?

La Casa dels Camps és accessible a persones amb mobilitat reduïda i la seva amplitud d’espai permet el pas en cadira de rodes. En cas d’hostes invidents, acceptem gossos pigall sense cost. Per qualsevol requeriment especial per fer més cómoda la vostra estada, consulteu-nos.

Teniu barbacoa?

Hi ha barbacoa al jardí a disposició de tots els nostres clients. La llenya i carbó per al seu ús estan inclosos en el preu d’estada. També està inclosa en el preu d’estada la llenya per a les llars de foc.

Teniu piscina?

De moment no disposem de piscina a l'establiment, però els nostres clients poden anar a les piscines municipals del poble per un preu especial, de Sant Joan fins a finals d'estiu. Si el que busca el client és un tipus de bany més tranquil, Taradell disposa d'un espai d'aigua i salut, obert durant tot l'any, amb piscina de natació de 20 metres, piscina petita per a activitats dirigides, sauna, bany de vapor i sala fitness.  Ambdues instal·lacions es troben a 5 minuts a peu de les nostres cases.

Apliqueu mesures de seguretat per a la prevenció de contagi de la covid-19?
 
Des de sempre, al Mas Pratsevall hem tingut uns protocols de neteja i manteniment estrictes per garantir-vos sempre una estada saludable i agradable. Ara, seguint les recomanacions de les autoritats, també desinfectem els allotjaments a fons i hem retirat tots aquells objectes i materials que podrien ser susceptibles de ser transmissors, com ara llibres i objectes de decoració o cortines. A més, gestionem la resta de material com les tovalloles i la roba de llit seguint tots els protocols de protecció necessaris.

GALERIA D'IMATGES DE L'ENTORN